IceFox Reloaded

0
601
views
IceFox_logo

Csak ülök és bámulom a monitort…
Keresem a szavakat, de azok cserben hagynak.
Nem lep meg. Hosszú idő telt el, mióta utoljára írtam.

Sok minden történt, lesz mit mesélnem… Azt hiszem…

Épphogy kettőt pislogtam és teljes fordulatot vett minden.

Sok idő eltelt azóta, hogy jégre léptem tavaly januárban. Valójában csak egy év, de ez elég eseménydúsra sikeredett.  Ami nem meglepő, mert ha valamit csinálok, azt teljes elhatározással vagy sehogy. Hát ezt sikerült olyan elszántsággal, hogy így belegondolva még engem is meglep.
A kételkedések és megkérdőjelezések amik értek, leperegtek minden alkalommal és nem hagytak bennem tüskét. Teljesen biztos voltam magamban. Ennek különösen tud örülni az ember, főleg ha olyan, aki sokáig rágódik valamin.
Ezt az utat eltökéltség nélkül biztos nem tudtam volna végigcsinálni. Noha maga az elképzelés csiszolódott, de kicsit se homályosult, épp ellenkezőleg.
Persze, a sikeres lépések mellett jöttek a pofonok. Egyet se bánok. Még akkor sem, ha olyan embertől kaptam, akiben bíztam, mint csapattárs. Akkor is ezt az utat járnám végig, ha tudnám minden csapdáját.


A miértje egyszerű: így tapasztaltam és tanultam meg sok mindent. És most nem csak a jégen gyakorolható feladatokra gondolok, hanem minden ehhez kapcsolódó dologra.


Nemsokára vége a szezonnak.


Ezúttal nem követem el azt a hibát amit korábban, hogy végig pihenek.

Ha valaki akar, az talál magának feladatot.
Nem csak edzések, de írás terén is pótolom az elmaradást és törekedni fogok a folytonosságra.
Azt mondják, az okos már kárán tanul, remélem ti lesztek, akik az élményeim alapján, ha akarják, elkerülhetik a gödröket.
De fontos hozzátennem, áldozatok és elszántság nélkül nehéz előre jutni.
Erre nekem is rá kellett jönnöm. Legyen ez az első lecke 🙂
Mert, bár itt nem derül ki, én nagyon óvatos stratéga vagyok, aki “a tervhez is tervet” csinál.
Mindig a biztos pontokat keresve, mindent átgondolva, sokszor pont emiatt nem meglépve meg a következő lépést.
Így is lehet haladni, valószínűleg, de biztosan lassított volna.

Most, hogy így próbálom magamnak összefoglalni a történéseket, rá kell jönnöm: a jégkorong – ha lehet – még jobban behálózott és alakította az életem, mint amire számítottam.
Sok mindent átgondoltam, arra jutottam, hogy valós neveket nem fogok közölni,így nem mondhatja senki, hogy nyíltan mutogatok bárkire, de ez nem azt jelenti, hogy amit leírok nem történt meg.
Nincs okom mellébeszélni 😉

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..